Veel gestelde vragen

Al bij een bestelling vanaf € 35,- betaal je geen verzendkosten, anders zijn deze € 5,75. Dit geldt voor bezorgadressen in Nederland.
Voor het buitenland gelden andere tarieven. Het standaard verzendtarief naar Zone 1 West Europa is € 10,- tot € 18,- Prijswijzigingen voorbehouden. Wij hanteren hiervoor de tarieven van DHLParcel.

(https://www.dhlparcel.nl/sites/default/files/content/internationale_tarieven_consument_nl.pdf)

Ja, je kan tijdens je bestelling kiezen om je bestelling Gratis af te halen bij Pro Sport Centrum. Dat kan de eerstvolgende werkdag na 15.00 bij Pro Sport Centrum, Mezenweg 13 in Apeldoorn.

Alle producten in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Wij maken gebruik van de bezorgdiensten van PostNL of DHLParcel en verzenden je bestelling na ontvangst van de betaling, dezelfde of uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Doorgaans zijn de levertijden 24-48 uur.

Met de Track & Trace code die wij je toesturen kun je je bestelling volgen.

Verzending via DHL: Pakket volgen. Verzending via PostNL: Zending online volgen

Let op: Voor actuele informatie, kun je het beste de site van https://www.dhlparcel.nl en https://jouw.postnl.nl bezoeken.

Je kan je verzoek aanmelden door in te loggen in MIJN ACCOUNT en de verdere instructies te volgen.

Het ruilen van je bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Ja, als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet kan je het aankoopbedrag terug krijgen. Voorwaarde hiervoor is wel dat het artikel(en) ongeschonden, in originele staat en voorzien van de originele sticker labels is. Gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet retour worden genomen. De retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling bij ons binnen te zijn.

Als je een bestelling terugstuurt, betalen wij de bezorgkosten terug. Dat zijn de kosten voor de thuisbezorging van het artikel.

Let op: dit geldt alleen als je de hele bestelling terugstuurt. Als je 2 artikelen bestelt en er 1 houdt en 1 terugstuurt, betalen wij de bezorgkosten niet terug. De (retour)kosten voor het terugsturen betaal je wel zelf.

. Retourzendingen kunnen alleen in behandeling worden genomen als de pakbon is bijgevoegd. Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere tarieven. Het standaard verzendtarief naar Zone 1 West Europa is € 10,- tot € 18,- Prijswijzigingen voorbehouden. Wij hanteren hiervoor de tarieven van DHLParcel. (https://www.dhlparcel.nl/sites/default/files/content/internationale_tarieven_consument_nl.pdf)

Ja, je kan een afgeprijsd artikel ruilen voor een ander artikel naar keuze.

Ja, je kan bij Pro Sport Centrum, Mezenweg 13 in Apeldoorn komen passen.

Op onze website vind je ook maattabellen. Daar kunnen verder geen rechten aan worden ontleend, je kunt ze als maat richtlijn gebruiken.

Stuur een mail naar de klantenservice van Muaythaitshirt.nl. Wij helpen je verder om je bestelling te plaatsen.

Wanneer je je bestelling correct hebt afgerond en al je gegevens hebt ingevuld, sturen wij je binnen enkele minuten een bevestiging per mail. Heb je die mail niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Neem gerust contact met ons op!