Wij geloven in een betere toekomst voor iedereen door een gezamenlijke inspanning.

Over Ons

Koop voor Hoop is een stichting die kwalitatieve en betaalbare producten levert. Voor diverse takken van sport wordt er naast een ruime keuze aan artikelen, accessoires en materialen
( bokshandschoenen, scheen- en hoofdbescherming,pads) voor heren, dames en jeugd ook een uitgebreide kledinglijn ( fraaie t-shirts, decoratief versierde thaiboks-broekjes etc ) aangeboden. Daarnaast zijn er in onze cadeaushop vele unieke, dikwijls met de hand vervaardigde, mooie spullen te vinden.

Daarbij is Stichting Koop voor Hoop niet alleen leverancier en distributeur van al deze fraai ogende zaken, maar  neemt de stichting in de eerste plaats ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Dit is een hele mond vol om te zeggen dat Stichting Koop voor Hoop, de naam zegt het al, een substantieel deel van uw aankoopbedrag besteed aan Goede Doelen. Met deze bijdrage op gebied van sport, onderwijs, zorg, educatie etc wordt gezorgd dat voornamelijk kinderen een betere toekomst kunnen hebben.

Zo worden niet alleen Goede Doelen gesteund die zich ver uit ons gezichtsveld bevinden
( Yagana for the Poor, in Kenia, zie foto links, waar diverse projecten zijn gerealiseerd. Een weeshuis op Bali, een Marokkaans dorp werden bezocht en de kinderen werden voorzien van sportkleding-en materialen ) maar ook dichtbij.
Zo wordt lokaal Pro Sport Foundation gesteund. Sinds 2010 worden projecten gesponsord waarbij het doel is om kinderen en jeugd, kosteloos of tegen scherpe tarieven, de kans te geven mee te laten doen bij de diverse sportevenementen die worden georganiseerd.

Over onze producten en Goede Doelen is meer op deze site en onze andere sites te lezen !